Boban Rajović završio australijsku turneju

Baš kao što je počeo od Perta, Boban Rajović je nastupom u Melburnu, završio svoju australijsku turneju. Dokazavši da je i dalje mega popularan među iseljenicima sa prostora bivše YU.
U prepunoj sali Heritage Bar Receptions u melburnškom naselju Epping, popularni pevač koji je inače rođen u Kopenhagenu, glavnom gradu Danske, a voli da kaže da je iz Srbije i Crne Gore, pokazao je zašto je jedan od najtraženijih među iseljenicima u Australiji.
zavrsetak-aus-turneje
Publika je bila mešovita, raznog uzrasta, pri čemu su dominirali mladi, od čega su bar 70 posto bile žene. Pevač je uz pratnju svog muzičara Blagoja prosto zapalio recepciju za čije ozvučenje se pobrinuo „Lucky Sound“ Joce Bardaka. Čim je doleteo na binu, mladi su se automatski sjatili oko nje i čitavo veče pevali sa gostom iz otadžbine, istovremeno igrajući u ritmovima muzike. Boban im se pošteno odužio. Ređao je svoje hitove, počevši od čuvenog „Usne boje vina“, pa preko: „Piroman“, „Puklo srce“ i mnogih drugih, ali je vernu i zahvalnu publiku „počastio“ i čuvnim hitovima svojih kolega sa estrade.