Zablistao na crvenom tepihu: Boban Rajović u Zetri

IMG_9567

Pjevač Boban Rajović nastupio je u četvrtak u sarajevskoj dvorani Zetra na spektakularnoj žurki kojom je grupacija “Avaz” obilježila 25. rođendan. Ovom prilikom dodijeljena su i priznanja a Rajović se “okitio” Expressovom “Specijalnom nagradom za koncertne aktivnosti godine” nagradom koju su mu donijeli  ovogodišnji koncerti u prepunim arenama u Splitu i Zagrebu.

Pored pažljivo osmišljenog stajlinga, Rajović je prisutne u Zetri oduševio i svojim prepoznatljivim, energičnim nastupom, kojim je cijelu dvoranu podigao na noge. Tokom nastupa, Rajović je iskoristio pauzu između pjesama kako bi uputio rođendansku čestitku Lepoj Breni, koja je nastupom u Zetri proslavila 56. rođendan.

Pozitivnu atmosferu i dobro raspoloženje sa bine Rajović je preneo i u “VIP zonu” a u momentu kada je Halid Bešlić pjevao svoj hit “Miljacka” Rajović je mladu koleginicu Editu Aradinović uzeo za ruku i doveo do vrha bine te počeo da pleše s njom.

IMG_9569

Ovaj njegov “šarmerski” potez publika ali kolege su dočekali sa oduševljenjem,a neki od njih poput Lepe Brene, Željka Samardžića i ostalih su sledili njihov primer i zaplesali na bini uz taktove Halidove “Miljacke”

“Prijatno sam iznenađen dočekom od strane sarajevske publike ali i kompletnom organizacijom. Sinoć sam se osjećao kao prije par mjeseci u Splitu i Zagrebu, i moram vam priznati da sam već počeo ozbiljno razmišljati o velikom koncertu u Sarajevu” – rekao nam je Rajović koji je boravak u Sarajevu iskoristio i kako bi promovisao svoju novu pjesmu “Generacijo” koja je ujedno i uvertira u novi album.

IMG_9568