Uskoro još jedan duet!

839A1751

Boban Rajović najavljuje novi duet! On je prije par dana svoje pratioce na instagramu i fejsbuku pitao šta misle o još jednom duetu sa Kristinom Ivanović, slijepom pjevačicom andjeoskog glasa sa kojom već ima jedan duet i obzirom da su mnogi s oduševljenjem dočekali ovu vijest, pjevač je odlučio da krene u akciju.

“Kontaktirao sam Kristinu koja je bila i više nego oduševljena idejom o još jednoj zajedničkoj pjesmi. Odmah je sa roditeljima došla u Beograd i otpjevala svoje dionice. Pjesma je već gotova, ostaje još finalizacija spota i za otprilike desetak dana publici ćemo predstaviti naš novi duet” – kaže Boban.

Inače, Boban je Kristinu upoznao 2009. godine na jednom muzičkom takmičenju u Beču, gdje je on bio u žiriju. Toliko ga je zadivila svojim glasom i talentom da nije mogao prestati razmišljati na koji način bi on mogao doprinijeti tome da njen talenat uvidi i šira javnost. Te večeri joj je obećao da će joj pomoći da započne karijeru. Tri godine kasnije njih dvoje su se ponovo sreli na Bobanovom nastupu u Orašju. Otpjevali su zajedno nekoliko pjesama, publika ju je nagradila mega aplauzom i Bobanu je tada bilo jasno da ona stvarno u sebi ima “ono nešto” i da bi bila šteta da taj talenat ostane neotkriven.

Nedugo nakon toga ponudjena im je pjesma “Teci mi kroz vene” koju su ubrzo i snimili i koja je za kratko vrijeme osvojila publiku širom regiona.

“Par mjeseci nakon našeg susreta u Orašju Kristina me je pozvala i rekla “Bobsi, imam pjesmu” Vidjeli smo se ponovo u Beču kod Marka Nikolića, čuo sam pjesmu i rekao to je to. Odmah smo je snimili i pokazalo se da je to prava stvar jer je pjesma za kratko vrijeme postala veliki hit. Moram priznati da je Kristina mnogo više vjerovala u pjesmu nego ja. Pet godina je prošlo od tada, pjesma se i danas pjeva svuda, moje srce je puno a Kristi presrećna. Gostovala je kod mene na koncertu u Areni Zagreb i opet me zadivila energijom koju posjeduje” – kaže Boban i dodaje da svaka priča koja je od Boga data, kao ova, mora da prodje kako treba.

“Ova priča je mnogo dobra da bi stala, zato sam odlučio da je nastavimo. Imam mnogo dobru pjesmu koja mi stoji već sedam godina. Uvijek sam čekao pravi trenutak da je izdam, čak sam razmišljao i da je poklonim nekome od kolega ali je sudbina rekla svoje. Iako prvobitno nije zamišljena tako, odlučio sam da to bude duet. Mnogo popularnih koleginica je bilo u opticaju ali sam se ipak odlučio za Kristinu. Vjerujem da će to biti prava priča” – kaže Boban.

Ako sve bude teklo po planu, novi duet će promovisati 08. oktobra na 1.500-tom nastupu u Švajcarskoj, u klubu Elite.

Kris i Boban