(FOTO/VIDEO) Održan humanitarni koncert za teško oboljelu djecu u Inđiji

Bob

Bob 1

Boban Rajović  je u nedelju održao još jedan u nizu humanitarnih koncerata, ovoga puta na trgu u Inđiji. Koncert je privukao veliki broj posjetilaca a prihod od koncerta namijenjen je teško oboljeloj djeci Inđije. Rajoviću su se na bini pridružile kolege Sergej Ćetković i Romana Panić. Svoj doprinos koncertu dao je i zlatni srpski olimpijac Davor Štefanek.

“Samo ću reći hvala, prije svega, mom dragom kolegi Bobanu što sve ovo čini, hvala mu na pozivu, hvala i porodici Majkić i Opštini Inđija i svim ovim ljudima koji su večeras pokazali da imaju veliko srce” – izjavio je Sergej Ćetković za lokalne medije. 

Ekipa

Sergej

Romana Panić kaže da se sasvim slučajno našla u ovoj priči: 

“Boban mi je rekao za koncert i ja sam mu odmah rekla molim te, računaj da i ja nastupam. Zaista smatram da je privilegija da možemo pomoći” – kaže Romana.

Romana 

Koncert je svojim prisustvom podržao i rvač Davor Štefanek koji je izrazio žaljenje što uopšte postoji potreba za humanitarnim koncertima ali je naglasio da će uvijek rado pomoći, posebno kada se radi o djeci. 

Stefanek

Koncert je otvorila Romana koja je podigla atmosferu, a nakon nje publiku u Inđiji je svojim hitovima oduševio Sergej Ćetković. Nakon obraćanja Davora Štefaneka, na binu je izašao Boban Rajović koji je pjevao oko dva sata i atmosferu doveo do usijanja.

Organizator koncerta je kompanija Majkić a koncertu je prisustvovao i prvi čovjek Opštine Inđija Vladimir Gak koji je naložio direktorima javnih preduzeća da na humanitarni račun uplate bar po 5.000 dinara.

Boban 4
unnamed (3) unnamed (2) unnamed unnamed (1) Boban 3

 

Prilog RTV MEGA

Svet Plus

SVET

PulsOnline

Balkanlife

TABLOID

Estrada.ba

Press Serbia

S Media

Indjija.net

RTV Centar Srem