Boban Rajović u Inđiji pjeva za teško bolesnu djecu

boban-rajovic-tekst-2

Nakon što se u Travniku odrekao honorara od nastupa i isti dao u humanitarne svrhe, Boban Rajović je odlučio da nastavi da pomaže onima kojima je potrebno, te će u nedjelju 11. septembra u Inđiji održati još jedan u nizu humanitarnih koncerata.

Boban Rajović je poznat kao veliki humanista, te se često odazivao na poziv da pjeva na humanitarnim koncertima. Tako će biti i ovog puta u Inđiji, gdje će kompletan prihod od koncerta biti namijenjen za teško oboljelu djecu iz materijalno ugroženih porodica sa ovog područja:

“Drago mi je da mogu na ovaj način pomoći toj djeci. Ovim putem želim da se zahvalim preduzeću Majkić koji su pokrovitelji koncerta, kao i koleginici Romani Panić koja je takođe pokazala svoju humanost te će mi se pridružiti na humanitarnom koncertu u Inđiji” rekao je Boban i dodao da mu je cilj da do kraja ove ali i u narednoj godini odradi što više humanitarnih projekata kako bi opravdao priznanje “Humanista godine” koje su mu prije par godina dodijelili građani Zenice.

boban-rajovic-tekst-1

Specijalni gost na koncertu će biti Davor Štefanek, rvač koji je na nedavno održanim olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlatnu medalju:

“Drago mi je da sam upoznao Štefaneka i da će baš on biti gost humanitarnog koncerta. O njemu mislim sve najbolje, apsolutno zaslužuje uspjeh i vjerujem da mu tek predstoje najblistaviji momenti u karijeri” rekao je pjevač.