Boban Rajovic specijalni gost festivala “Ohridski trubaduri”

ohrid

Boban Rajovic nedavno je boravio u Ohridu gdje je nastupio kao specijalni gost medjunarodnog muzickog festivala “Ohridski trubaduri” koji je odrzan od 22. do 25. avgusta. Program festivala bio je podijeljen na djecije, pop folk i internacionalno vece. Rajovic je nastupio u sklopu folk veceri i svojim hitovima ohridskoj publici priredio provod za pamcenje.

ohr fest

“Bez puno razmisljanja i sa zadovoljstvom sam pihvatio poziv da se pojavim kao specijalni gost na ovom respektabilnom festivalu. Publika me je odlicno prihvatila, znaju sve pjesme od rijeci do rijeci tako da mi te veceri nije manjkalo pratecih vokala” – kaze Boban i dodaje da je odusevljen Ohridom

“Ponovo sam se zaljubio. Ohrid je prelijep. Mnogo je interesantnih mjesta tako da smo moja ekipa i ja ostali duze nego sto smo planirali kako bi sto duze uzivali u carima Ohrida koji me je osvjio na prvu. Prelijep grad, ljubazni ljudi, jedva cekam novi povod da ponovo dodjem u Ohrid”

ohrid 2

Rajovic je boravak u Ohridu iskoristio i kako bi snimio set fenomenalnih fotografija.

“Spojili smo ugodno sa korisnim. Pojavili smo se na festivalu, uzivali u ljepotama Ohrida a usput i napravili fenomenalne fotografije. Prezadovoljan sam i s pravom mogu reci da odavno nisam imao bolje fotografije u sta ce se i moja publika uskoro uvjeriti”

Boravak u Ohridu Rajovic je iskoristio i za posjetu jednoj od tamosnjih najgledanijih televizija, televziji O2 a sta je otkrio gledaocima pomenute televizije pogledajte OVDJE

webohrid.com