(FOTO) Nakon splitske, Boban Rajović napunio i zagrebačku Arenu!

Boban Rajović ponovno se može pohvaliti novim trofejem. Nakon manje od mjesec dana, kad je usprkos zluradim skepticima rasprodao splitsku Spaladium Arenu, sinoć je osvojio puno veći zalogaj. U prepunoj zagrebačkoj Areni ova nezaustavljiva balkanska zvijezda duže od tri sata redala je hit za hitom, a publika ga ništa manje vatreno nije prestajala pratiti od prve do zadnje pjesme.

nakon-splitske-boban-rajovic-napunio-i-zagrebacku-arenu2

Na koncertu koji je sam Boban opisao kao krunu njegove karijere, pridružili su mu se i njegovi prijatelji koje je do samog početka koncerta držao namjerno u strogoj tajnosti jer, kako je i najavio, nije želio da netko i slučajno pomisli kako preko imena kolega puni Arene u regiji.

Duško Kuliš, Rasta, Kristina Ivanović i Dragana Mirković nisu skidali osmijeh s lica vidjevši tisuće i tisuće mladih Zagrepčana kako skandiraju Bobanovo ime, a njihove gostujuće izlaske na binu pozdravljaju i ispraćaju ovacijama.

– Tresem se. Eto, to vam mogu reći kad me pitate kako se osjećam kad sam sišao s bine. Nije to strah, nije euforija: to je naprosto adrenalinski šok koji neću zaboraviti dok sam živ. Ovo je najsretnija večer u mom životu. Zagrepčanke i Zagrepčani; te tisuće i tisuće mladih ljudi, vidjeli ste sami, generacija moje djece, pokazali su večeras kako svi zajedno možemo biti ujedinjeni u glazbi i pozitivnoj energiji te stvoriti ovako vatrenu atmosferu. Hvala Zagrebe, ispunili ste mi srce najljepšim osjećajima – rekao je Rajović.

nakon-splitske-boban-rajovic-napunio-i-zagrebacku-arenu4

Silazeći s bine uz spektakularni vatromet nakon dugotrajnog bisa, odmah se našao u zagrljaju slavne kolegice Dragane Mirković koja ga je dočekala riječima: “Bravo, kralju!”

– Boban Rajović pokazao je večeras kako jedan čovjek može sam uspjeti bez podrške klanova, kumova, medija i mnogobrojne mašinerije samo ako vjeruje u sebe, osvaja publiku pravom pjesmom i slijedi svoje snove. Tim više ovaj njegov trijumf je triput veći od ove pune arene i ja sam ponosna što je mene pozvao da zajedno s njim uživam u ovom njegovom trijumfu. Za razliku od mnogih drugih, Boban ima jednu upečatljivu energiju koja publiku obara s nogu, a ja sam uvjerena da je ovo zapravo tek početak velikih i grandioznih stvari koje će se uskoro događati u njegovoj karijeri – istaknula je legendarna Dragana Mirković.

Nakon koncerta popularni pjevač i njegovi gosti proživljavali su nove slatke brige; duže od dva sata strpljivo su se fotografirali sa svim obožavateljima, a i čekali na izlazak autima s parkirališta Arene jer bilo je toliko vjernih fanova koji su ih darivali mnogim slatkim poklonima, čokoladama, plišanim igračkama te mnogim vlastitim poklon kreacijama.

nakon-splitske-boban-rajovic-napunio-i-zagrebacku-arenu3