SPEKTAKL u Splitu: Boban spreman ali potraga za Antom i dalje traje

 

113e8184-f6c7-4b13-85dc-20c6ad32b81c
Popularni crnogorski pjevač Boban Rajović u petak će u splitskoj Spaladium areni održati solistički koncert. Iako su neki smatrali kako je za njega Spaladium arena preveliki zalogaj, ekspresna rasprodaja karata pokazala je kako je Rajović itekako omiljen u ovom dalmatinskom gradu.

Uporedo sa pripremama za spektakularni koncert Rajović i njegov tim intenzivno tragaju i za čovjekom po imenu Ante a Boban je ubijedjen da će ga pronaći i da će mu se Ante pridružiti na bini u Spaladium areni.

Podsjećamo, Rajović je Antu sreo u Kopenhagenu prije petnaest godina. Boban je u to vrijeme za život zarađivao radeći kao taksista. Igrom sudbine, Ante je te večeri ušao baš u njegov taksi.

– Čim je ušao u taksi i rekao gdje da ga vozim shvatio sam da je u pitanju “naš čovjek” i tako je krenuo razgovor. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pjevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga. Čak sam mu besprijekorno otpjevao pjesmu “A i ti me iznevjeri” na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pjevanja neću ‘leba najesti – ispričao nam je Boban.

– Bio je toliko siguran u svoje riječi da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspijem da napravim karijeru – sjeća se Rajović.

Priznaje da mu nije bilo svejedno čuti te riječi ali je poslije njih bio još odlučniji u namjeri da napravi karijeru.

– Rekao sam mu da ću ja jednog dana raditi velike koncerte širom regiona i evo danas, više od petnaest godina nakon toga, ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, u Splitu i u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smijeh Boban.

TRAZI SE ANTE

Potraga za Antom i dalje traje a Rajović je siguran da će se Ante pojaviti u petak u Spaladium areni. A da li će se zaista, nakon petnaest godina Ante i Boban ponovo sresti, saznaćemo u petak za kada je najavljen najveći muzičko-scenski spektakl u Splitu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *