Sedam dana do koncerta u Splitu: Sve je spremno za SPEKTAKL!

U petak 15. aprila Boban Rajović će održati veliki solistički koncert u Spaladium areni u Splitu. Od žurke godine dijeli nas samo sedan dana, sve je već spremno, a Rajović i ekipa vrijedno rade kako bi publici u Spaladium areni priredili istinski spektakl. pripreme 2

“Ogromno interesovanje vlada za ovaj koncert, što me mnogo raduje. Jedva čekam da izađem na binu i mojoj dragoj publici u Splitu priuštim najmanje tri sata odlične zabave jer oni su to svakako zaslužili. Mi smo već spremni. Doduše, repertoar nikako da usaglasimo, tu se non stop nešto mijenja, s obzirom da ima dosta pjesama koje publika u Hrvatskoj voli i očekuje da čuje u Spaladium areni. Morat ćemo neke izostaviti ali ćemo se potruditi da svi budu zadovoljni. Ne smijem previše otkrivati ali mogu obećati da će ovo biti najveći muzičko – scenski spektakl koji je Split ikad vidio” – kaže Boban.

Uz već najavljene goste, Cviju, Relju Popović, grupu Sinergija, Miru M….očekuju nas i vrlo interesantni performansi, jer je pored plesačica na bini, za svaku pjesmu planirana specijalna scenografija.

Dodajmo i to da će publiku pred početak koncerta, uz najboljeg DJ-a u regiji, DJ Kixa “zagrijavati”  i DJ Zoka, dobitnik nagrade za najbolju video najavu koncerta u Splitu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *