(FOTO) Boban Rajović napravio spektakl u Splitu

Kao što je i obećao, Boban Rajović je sinoć Splićanima priredio noć za pamćenje.

image

Životnom pričom sažetom u kratkom videu koji dočarava njegov put od taxiste do pjevačke zvijezde Rajović je započeo koncert u Spaladium areni, da bi se potom sa stropa arene spustio na binu i show je mogao da počne. image

image

Prva pjesma na repertoaru bila je “Jedan je život” koju je Rajović izveo uz snažne ovacije publike. Redali su se hitovi, publika je horski pjevala svaku pjesmu a sve je upotpunjeno izuzetno efektnom scenografijom, sa vrhunskom rasvjetom i najvećom produkcijom dosad unešenom u Spaladium Arenu.

image image

Scenografiju na pozornici činila je i replika taksija koji je Boban vozio u Kopenhagenu.

U Spaladium areni je bilo Rajovićevih fanova iz svih dijelova Hrvatske ali i ostalih zemalja u regionu. Očekivano, žene su bile u većini a neke od njih su bile toliko odlučne u namjeri da dodju do svog idola da su uspjele popeti se na binu pa je obezbjedjenje nekoliko puta moralo reagovati.

image

image

image

koncertni spektakl trajao je skoro četiri sata a Rajović je koncert završio pjesmom Dine Dvornika “Ništa kontra Splita” što je izazvalo opšte oduševljenje publike koja ga je par puta vraćala na bis.

Rajovića nakon Splita, čeka još jedan veliki koncert, 20. maja u Areni Zagreb.

image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *