( FOTO + VIDEO) Završena američka turneja: Boban Rajović oborio sve rekorde posjećenosti!

Boban Rajović očarao Njujork: Filmski poljubac sa Selmom Bajrami (FOTO + VIDEO)

Spektakularnim koncertom u prepunoj sali Melrose Ballroom-a u Njujorku Boban Rajović je završio i više nego uspešnu američku turneju.

NY 1

NY 2

Za nepunih mjesec dana koliko je trajala turneja, Boban Rajović je odradio šest koncerata a prema informacijama sa terena i u svakom gradu u kojem je nastupao oborio je rekord posjećenosti, čemu u prilog govore fotografije i video snimci sa lica mjesta.

Na koncertu u Njujorku Rajović je ugostio koleginicu Selmu Bajrami. Prije nego je najavio svoju koleginicu, Rajović je publiku zamolio da minutom ćutanja odaju poštu nedavno preminulom Ekremu Jevriću. Za to vrijeme su se na video bimu vrtjele fotografije Ekrema Jevrića.

Nakon toga, koncert je nastavljen a Bobanu se na bini pridružila žena sirena i otpjevala par pjesama. Da su u više nego dobrim odnosima pokazali su srdačnim pozdravima i poljupcima a neke su i šokirali pravim filmskim poljupcem.

Koncert je potrajao do jutarnjih sati a raspjevana publika je Rajovića jedva pustila da ode sa bine.

NY 3

NY 4

Inače, turneju po Americi Boban je iskoristio i kako bi okupio porodicu, obzirom da je mlađa ćerka Anđela već neko vrijeme u Americi. Tako su ćerka i supruga ostale u Njujorku da troše pare a Rajović se vraća u Evropu gdje će nastaviti sa nastupima ali i sa pripremama za velike koncerte u Spaladium areni u Splitu 15. aprila i u Areni Zagreb 20. maja.

Boban

Boban 1

PHOTO & VIDEO: Koncerti u Njujorku (NY) i Blagoje Keselj (Chicago)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *