Boban Rajović otkrio još detalja SPEKTAKLA u Splitu!

Do velikog koncertnog spektakla Bobana Rajovića u Spaladium areni u Splitu ostala su još 22 dana! Sve teče po planu a ulaznice za ovaj dugo očekivani spektakl su skoro pa rasprodate. To je Boban Rajović, pored ostalog, otkrio gostujući u emisiji “Utorkom u 8” na DM SAT televiziji.

IMG_8388

Iako je rekao kako ne želi otkrivati previše, Boban je ipak najavio istinski višesatni SPEKTAKL, sa desetak muzičara instrumentalista na bini, četiri back vokala, zanimljive performanse a ono što je zaintrigiralo većinu jeste dokumentarac koji će biti prikazan na početku koncerta.

 

Kada su gosti u pitanju, već se zna da će se Bobanu na bini pridružiti Cvija i Relja Popović, sa kojim je Boban snimio duet “Opet te nema” pjesmu koja je već postala veliki hit u regionu. Pored njih, dio spektakla “Jedan je zivot” biće i mostarska grupa Sinergija, koja je dio Rajovićeve izdavačke kuće, kao i Mira M koja je prve simpatije publike osvojila prepjevavši Bobanov hit “Koga foliraš” a krajem 2015. godine za BR Enter Music je snimila i svoj prvi singl pod nazivom “Jedna je Mira” 

 

Na molbu voditeljica emisije da im otkrije imena i ostalih gostiju Boban se samo zagonetno smješkao, na šta su one gledaocima sugerisale da samo razmisle s kim je Rajović do sada snimio duet i eto im odgovora.

113e8184-f6c7-4b13-85dc-20c6ad32b81c

Inače, Bobanovi fanovi su i ovoga puta, kako je rekla voditeljica emisije, “srušili internet” svojim pitanjima, komentarima i pohvalama za Bobana Rajovića, koje prosto nije bilo moguće sve pročitati. Mnogo pohvala stiglo je na račun nove pjesme “Kiša lije” za koju tvrde da će postati veliki hit a Bobanu su “zaprijetili” da je slučajni ne zaboravi uvrstiti na repertoar spektakla u Spaladium areni u Splitu 15. aprila, u protivnom, ništa od iznenadjenja koje mu njegovi fanovi vrijedno pripremaju.

 

Kisa lije OFFICIAL VIDEO

 

Kisa lije 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *