Boban Rajović napravio lom u Celju!

Boban Rajović je, po ko zna koji put, pokazao da je, osim u Hrvatskoj, omiljen i rado viđen gost i u Sloveniji. On je u petak gostovao u klubu Casa u Celju a žurka koju je tom prilikom priredio još dugo će se prepričavati.

boban casa

 

Klub Casa bio je premali da primi sve koji su željeli petak veče provesti uz Bobana Rajovića. Pjevajući svoje dobro poznate hitove poput “Usne boje vina” “Latice od ruža”, “Ne vjerujem”, “Crna lala”, “Padobran”, “Interventna”…. Rajović je atmosferu doveo do usijanja.

 

Boban Rajović je u petak u Celju po prvi put pred slovenskom publikom uživo izveo svoj novi hit “Kisa lije” i ostao pozitivno iznenađen, obzirom da su Slovenci već naučili tekst i novu pjesmu su s njim horski pjevali.

 

IMG_6796

Casa Celje Padobran LIVE

Poslije nastupa, Boban se putem društvenih mreža zahvalio publici u Celju na predivnoj večeri a svoje pratioce na instagramu je raznježio fotografijom sa dječakom iz Celja, njegovim najmlađim fanom, koji mu se povjerio kako će sa roditeljima doći na njegov koncert u Spaladium areni u Splitu 15. aprila.

I najmladjih ce biti u Spaladium areni…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *