Novi album Bobana Rajovića sa remixima najvećih hitova (foto,video)

Decembar je mjesec darivanja te su tako i popularni pjevač Boban Rajović i BR:Enter Muisc odlučili da pred novogodišnje i božićne praznike obraduju svoje obožavaoce.

Untitled-1

Ovaj poznati muzičar je nedavno pod etiketom svoje izdavačke kuće “BR:Enter” izdao novo limitirano izdanje sa remiksima svojih najvećih hitova, koji su djelo najeminentnijih di-džejeva sa ovih prostora. Poznato je da Boban Rajović svoju veliku regionalnu popularnost i slavu duguje isključivo publici koja ga prati od početka, pa je ovim potezom sa remiksima odlučio da pruži mali omaž svim Di-džejevima koji su poslednjih godina Bobanove hitove puštali na svojim nastupima.

 

Specijalno izdanje “Boban Rajovic Remixes” sadrži 11 pesama, a od popularnih Di-džejeva i producenata na albumu su remikse radili DJ KIX “KC Blaze”, “RichMe”, “DJ Dado” i mnogi drugi kraljevi regionalnih diskoteka na pločama.

Boban rajović je u saradnji sa portalom danas24.com odlučio da pet najbrižih i najvjernijih čitalaca obraduje jednim pravim partijanerskim poklonom. Pet najbržih čitalaca koji su se javili na mejl portaldanas24@gmail.com osvojili su najnoviji specijalni cd popularnog pjevača Bobana Rajovića, “Boban Rajović Remixes”, sa najboljim remiksima pjevačevih najvećih hitova. Svi srećni dobitnici moći će da podignu svoj primjerak CD-a, u Caffe&Lounge-u “Baghdad” u Sarajevu 4.01 tokom dana.

Remix pjesme su dostupne i na pjevačevom YouTube kanalu : 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *