Boban Rajović dao nesvakidašnji oglas: Ante, javi se! (VIDEO)

Pevač Boban Rajović je u jednom intervjuu a potom i putem svoje  službene Facebook stranice od fanova zatražio neobičnu uslugu.

TRAZI SE ANTE

Naime, on ih je zamolio da mu pomognu da nađe izvesnog Antu s kojim se prvi i poslednji put sreo u Kopenhagenu pre nešto više od petnaest godina.

– U pitanju je dečko kojeg sam vozio pre petnaestak godina. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga, na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pevanja neću ‘leba najesti – ispričao je Boban, a zatim otkrio i to da je Anti besprekorno otpevao pesmu A i ti me izneveri, međutim Ante nije bio preterano oduševljen njegovim pevanjem te je ponovio kako bi trebalo da nastavi da se drži taksiranja.

– Bio je toliko siguran u svoje reči da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspem da napravim karijeru –seća se Rajović.

– Ja sam bio još ubeđeniji da ću uspeti i rekao sam mu da ću ja za par godina raditi velike koncerte širom regiona. Na moju sreću, moja predviđanja su se obistinila. Ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, 15.04.2016. u Splitu i 20.05.2016. u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smeh Boban.

Još dodaje da njega i sve njegove prijatelje čekaju besplatne karte za oba koncerta, samo treba da se javi i ispuni obećanje dato pre petnaestak godina.

Koncert u splitskoj Spaladium areni pod nazivom “Jedan je zivot” bice odrzan 15.04.2016. godine a vise informacija potrazite OVDJE

Nakon Splita, Rajović će održati veliki koncert i u Areni Zagreb. Koncert “Boban & prijatelji” planiran je za 20.05.2016. a karte za ovaj dogadjaj već su u prodaji. Više o zagrebačkom koncertu OVDJE

INTERVJU MOZETE POGLEDATI OVDE

Clanak preuzet sa svetplus.com  i  story.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *