Pohvalio se: Boban Rajović dobio dva nesvakidašnja poklona! (FOTO)

Pohvalio se: Boban Rajović dobio dva nesvakidašnja poklona! (FOTO)

Fanovi Bobana Rajovića već su poznati po tome da vrlo često pevača iznenade raznim interesantnim i kreativnim poklonima. Tako su mu pre nekoliko dana priredili duplo iznenađenje.

 

Boban Rajović i Relja Popović, foto: Promo

Prvo je usledilo u jednoj emisiji u kojoj je Boban promovisao novu pesmu Opet te nema.

 

S obzirom na to da se pevač s porodicom nedavno preselio u Minhen oni su došli na ideju da mu poklone majicu sa slikom Minhena i rečenicom iz nove pesme Daleko je tvoj grad ali nije dalji od nas,  a ispod toga ispisali su svoju parolu Sve za Bobana, Bobana ni za šta.

Uspeli su čak i da se dogovore sa voditeljkom emisije da joj dostave majicu i da mu je ona uruči u emisiji, što je ona, naravno i učinila. Međutim, to nije sve.

Nekoliko dana nakon gostovanja u pomenutoj emisiji, Rajović je nastupao u Hrvatskoj i tamo ga je njegov najvatreniji fan Vesna Švajcar dočekala sa prilično interesantnim iznenađenjem – bocom likera od aronije na kojoj su njegovi inicijali urađeni slavonskim zlatnovezom.

Zlatovez je inače tehnika veza u kojoj se radi sa zlatnim koncem i u Slavoniji je naročito cenjen a priznat je i kao slavonski suvenir.

– Stvarno ne znam šta da kažem. Uvek me ostave bez teksta. Hvala im od srca, imam definitivno najbolje fanove na svetu! Trudiću se da im se adekvatno odužim i da ih nikad ne razočaram – kaže Rajović.

Pogledajte ceo članak na story.rs

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *