Rajović razljutio suprugu pa se jedva izvukao!

boban 1

Izreka: ‘Radi kao crnac‘ vrlo lako bi se mogla zamijeniti novom koja glasi: ‘Radi kao Boban Rajović‘. Upravo ta rečenica najbolje opisuje Rajovićevu ljetnju turneju u sklopu koje će raditi bukvalno svaki dan!

Mnogima se zavrti u glavi pri samom pogledu na listu nastupa, a Rajovićevi najodaniji fanovi su se već zabrinuli kako će on izdržati taj tempo. Međutim, oni koji ga dobro poznaju i prate njegovu karijeru znaju da on nikad ne miruje.

Boban nstupi 1

Proteklih par dana koji su trebali biti iskorišteni za odmor i punjenje baterija, pjevač je iskoristio za snimanje spota za pjesmu ‘Padobran‘, a od ovoga petka kreće ubitačan tempo, nastupi po jadranskoj obali, od Crne Gore do Slovenije, ali i BiH i to bukvalno svaki dan za što je on, kako kaže, i više nego spreman.

– Iskreno, ja sam već navikao na ovakav tempo mada sam sebi bio obećao da ću ovoga leta malo “povući ručnu” ali eto, opet nam se omaklo. Ovaj put vozimo i vešeraj sa sobom jer nema kući do septembra – kaže Rajović kroz smijeh.

Kako smo saznali, njegovoj supruzi se baš nikako nije svidjela činjenica da će i ovog ljeta izostati zajednički odmor, ali ju je Boban ipak uspio smekšati obećavši joj da je nakon ljetnje turneje čeka odmor iz snova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *