FOTO+VIDEO // PINK MUSIC FESTIVAL: Boban osvojio dvije nagrade!

b-ia

Na drugom ‘Pink Music festivalu‘, Boban Rajović sinoć je osvojio dvije nagrade. Jedna nagrada u Bobanove ruke stigla je zahvaljujući najvećem milijunskom broju pregleda pjesme ‘Padobran‘, dok je i druga nagrada u Rajovićeve ruke stigla zahvaljujući njegovim fanovima. Naime, sa 35% glasova korisnika Facebooka, Bobanova pjesma izglasana je za najbolju od njih 25. Zanimljiv scenski nastup privukao je veliku pažnju javnosti budući da se pjevač na sceni pojavio zajedno sa svojim sinom Andrijom.

Inače, zanimljivo je da tjednima unazad na Rajovićevoj Facebook stranici svakodnevno bude objavljeno po nekoliko video klipova iz svih dijelova svijeta.

– Ovo je nevjerovatno! Mi smo bukvalno zatrpani video snimcima i u ovom momentu ih imamo preko hiljadu, a čini nam se da prava Padobranomanija tek počinje jer se svaki dan povećava broj pristiglih snimaka. Ljudi šalju snimke sa svih strana, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Švajcarska, Nemačka, Austrija, Bugarska, Irska, Francuska… Svi pjevaju Padobran i svi su oduševljeni pjesmom – kažu u Rajovićevom timu.

 

Objavio i:

Story