FOTO+VIDEO // Boban Rajović majicama i CD-ovima nagradio publiku!

boban-rajovic-1428334053-635549

Protekli vikend za Bobana Rajovića bio je prilično naporan. U petak je nastupao u Danskoj, subotu u Švajcarskoj, a u nedjelju u Bosni. No, bez obzira na ubitačan raspored i naporna putovanja, Rajović nema na šta da se žali s obzirom da su sva tri nastupa prošla odlično.

Klubovi u kojima je nastupao bili su ispunjeni do zadnjeg mjesta, publika je s njim horski pjevala svaku pjesmu, a novu numeru ‘Pričaj mi o sebi‘, na zahtjev mnogobrojnih fanova pjevao je nekoliko puta.

boban-ana-dlux

Na sva tri nastupa društvo mu je pravila mlada Ana Barešić, djevojka koja je prepjevala njegov veliki hit ‘Kafanski fakultet‘. Ana je svojim pjevanjem oduševila prisutne, a i samog Bobana ostavila bez teksta:

– Publika ju je odlično prihvatila. Imam osećaj da je “zaradila” veći aplauz i ovacije nego ja. Definitivno je položila ispit tako da ćemo i naredni vikend nastupati zajedno – rekao nam je Rajović.

boban-ana

Inače, Rajović je i proteklog vikenda bio “široke ruke” te na sva tri nastupa dijelio CD-ove i majice s logom njegove izdavačke kuće. To je, kaže Rajović, njegov skromni poklon fanovima za vjernost i podršku koju mu pružaju već petnaest godina.

 

Objavili:

Kurir
SvetPlus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *