FOTO // Zbog koga bi Boban Rajović skočio bez padobrana?!

boban-padobran-1

Između brojnih nastupa kao i obaveza oko izdavačke kuće BR:Enter Music i projekta “Kafanski fakultet“, Boban Rajović je našao vremena da snimi još jednu novu pjesmu zanimljivog naziva ‘Padobran‘. U pitanju je pjesma sa kojom će Rajović nastupiti na ovogodišnjem Pink festivalu.

– U petnaest godina karijere ovo će biti moj prvi festivalski nastup. Potrudiću se da ostane zapamćen, već smo osmislili zanimljiv performans, a što se tiče pjesme, ja sam oduševljen! Svi koji su je čuli uporedili su je sa pjesmom ‘Usne boje vina’ – priča nam zadovoljno Rajović.

S obzirom na to da pjesma nosi naziv ‘Padobran’ pitali smo ga hoće li biti skakanja sa padobranom.

– Pa, u pesmi kažem da bih za nju skočio bez padobrana – kaže Rajović i dodaje: – Biće dosta interesantnih detalja, baš smo se potrudili oko scenskog nastupa i koreografije, ja sam prezadovoljan. Ne bih da otkrivam previše, mogu vam samo reći da ćemo imati kavez na bini, a ostalo neka ostane mala tajna.

boban-padobran-2

Punih petnaest godina uspješno se ‘opirao’ festivalima i sličnim manifestacijama. Zanimalo nas je otkud baš sad interesovanje da se pojavi na ovom festivalu:

– Pa, nije da sam se baš opirao. Jednostavno nisam osetio potrebu za takvom vrstom eksponiranja. Karijeru sam gradio sam, bez oslanjanja na velike izdavačke i medijske kuće i smatram da sam tek sada došao do tog stepena u karijeri kada mogu da bez posljedica eksperimentišem sa raznim stvarima pa se tako javila i ideja da nastupim na festivalu – kaže pjevač.

Boban se ne opterećuje previše plasmanom ali se, kaže, neće buniti ni ako osvoji neku od nagrada.

– Najbitnije mi je da imam dobru pjesmu koju će propratiti odličan scenski nastup, a što se tiče plasmana, neka odluči publika. Ja sam siguran da ću imati bezrezervnu podršku mojih fanova kao i da će pjesma postati veliki hit, a sve ostalo što se desi doći će kao bonus – kaže Rajović.

boban-padobran-3

foto: Blagoje Kešelj

Objavili:

Kurir

Alo!

SvetPlus

Senzacija

Folk-Portal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *