FOTO // Rajović pjevao za malog Uroša!

Srcem za Urosa

Protekla sedmica za Bobana Rajovića bila je izuzetno dinamična. Nakon radnog vikenda, Rajović je predstavio svoju novu pjesmu ‘Pričaj mi o sebi’ i to čak dvije verzije, ali i oduševio i do suza nasmijao javnost privatnim snimkom sa slingshot-a.

Uz sve spomenute obaveze, snimanja radio i tv emisija, pripreme oko promocije projekta ‘Kafanski fakultet‘ kao i snimanja spota za novu pjesmu Anabele Atijas, koja je od nedavno dio njegove izdavačke kuće, Rajović se pridružio brojnim kolegama na humanitarniom koncertu ‘Svim srcem za Uroša‘.

Usprkos brojnim obavezama, odgovorio je i na poziv čelnika otoka Vir te se pojavio na njihovom ‘Elite gastro eventu’ i prezentaciji turističkih potencijala otoka Vir, a sve to u sklopu međunarodnog turističkog sajma u Beogradu.

– Bila je čast i zadovoljstvo prisustvovati predstavljanju jednog hrvatskog mjesta, pogotovo što je riječ o turističkom mjestu. Posljednjih sedam – osam godina ionako sam stalno u Hrvatskoj. Čak sam i prvi solistički koncert održao je u Zagrebu. Nemam riječi za sjajni ambijent na prezentaciji. Virani su se zaista iskazali, a kako nikad nisam nastupio na Viru, nadam se da ću doći što prije na ovaj prekrasni otok i održati najbolji koncert ikad viđen – kaže Rajović.

vir