FOTO+VIDEO // VELIKO SRCE: Boban Rajović podijelio paketiće i voće djeci bez roditelja!

IMG002

Pjevač Boban Rajović odlučio je na jedan dan biti Djed Mraz i uljepšati Božićne praznike najmlađima. Zajedno sa svojim timom, paketiće s igračkama, slatkišima i voćem odnio je u prihvatilište za djecu bez roditelja u Beogradu.

Drago mi je da sam danas tu sa ovom preslatkom djecom i što sam im bar malo uljepšao Božićne praznike. Mislim da se svi u ovo vrijeme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari trebamo malo zaustaviti i pružiti koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život. Ovo je tek početak i obećao sam im da ću uskoro ponovno doći da se družimo malo duže – rekao je popularni pjevač.

Dječica su Rajoviću uručila priznanje, zahvalu i čestitku kao znak pažnje, a iako s velikom tremom, na njegovu molbu, zapjevali su hitove ‘Usne boje vina’ i ‘Interventna’.

IMG005

Jedan od glavnih problema je i što se broj djece u prihvatilištu neprestano mijenja pa se nekada zna dogoditi da se u njemu nalazi više djece nego li kreveta. Djelatnice kažu kako se nadaju da će uskoro od grada Beograda dobiti veći prostor kako bi svoj djeci mogli pružiti adekvatne uslove te dodaju da za sada imaju određenu pomoć od gradske uprave što se tiče hrane, ali ono čega uvijek nedostaje je upravo voće, obuća i odjeća.

 

Objavili:

Alo!

Puls

Telegraf

SvetPlus.com

Svet

Tračara

Express

Opera17