BRIŽNI TATA: Boban Rajović sprema žurku za 18. rođendan ćerke Anđele!

boban-andjela

Boban Rajović odlučio je profesionalne obaveze malo gurnuti u stranu na nekoliko dana. I pored toga pjevač ima pune ruke posla, ali pretpostavljamo da mu te obaveze predstavljaju pravi užitak s obzirom na to da se radi o organizovanju rođendanske žurke.

Naime, njegova kćerka Anđela ovih dana će ”zakoračiti u svet odraslih”, a brižni tata će se potruditi da se i njen rođendan dugo pamti i prepričava.

Podsetimo, Rajovićeva najstarija kćerka Ivana u aprilu prošle godine proslavila je svoj 18. rođendan a proslavi njenog punoletstva, pored porodice i prijatelja prisustvovale su i mnoge Rajovićeve kolege, a Boban je svojoj mezimici poklonio automobil ‘Mini Cooper’. Da li će i mlađa kćerka Anđela dobiti automobil ili nešto drugo nismo uspeli saznati, ali će se zasigurno i njen rođendan dugo prepričavati.

Prema informacijama do kojih smo došli, žurka će biti organizovana na jednom popularnom beogradskom splavu, a mnogobrojne goste će zabavljati Milica Todorović. Naravno, nije isključeno da se i ostale Rajovićeve kolege, koje će uveličati Anđelino rođendansko slavlje late mikrofona i otpevaju par pesama.

Objavili:

Alo!

Puls

SvetPlus

Svet

Kurir

Story

E-turneja

BalkanLife

Express

Pink radio

Big portal

S Media

Radio Bambi