FOTO+VIDEO // Boban Rajović u Hrvatskoj pjevao za oboljele od Downova sindroma!

img_2432

Na inicijativu jedne od članica ‘Udruge za osobe s Downovim sindromom Virovitičko-podravske županije‘ i njenih roditelja, kako bi se potpomogao rad udruženja, sinoć je u Virovitici održan humanitarni koncert crnogorskog pjevača Bobana Rajovića koji je inače čest gost u Hrvatskoj.

Klub je bio dupke pun što je posebno obradovalo organizatore pomenute humanitarne akcije. Uz Bobana Rajovića, svoje mjesto iza mikrofona zauzela je i posebna gošća, Dušica Grabović, pjevačica rodom iz Priboja koja tek pronalazi svoje mjesto u estradnim vodama.

Sredstva prikupljena ovom akcijom kojoj se Boban Rajović rado odazvao, omogućiti će djeci s teškoćama u razvoju rad sa stručnjacima, ali i potpomoći razne aktivnosti udruženja poput radionica i izleta koje maleni članovi jednostavno obožavaju.

Članovi udruge su se zahvalili Bobanu na nesebičnoj pomoći, a on se putem svoje Facebook stranice zahvalio svima koji su se odazvali humanitarnoj akciji i poručio im: – Kad god ste u prilici nekome pomoći, ne oklijevajte ni sekunde, pomozite, jer dobro se dobrim vraća…

Objavili:

Kurir

SvetPlus.com

Icv