Boban Rajović otvara izdavačku kuću! Saznajte detalje!

br-enter-music

Boban Rajović je neko ko jednostavno ne može sebi da dopusti ni jedan jedini dan mirovanja ali ni jednolične svakodnevnice. Pored brojnih nastupa te nove pjesme kojom planira obradovati svoje vjerne fanove, Rajović se upustio u mnogo ozbiljnije projekte. Odlučio je konačno pokrenuti izdavačku kuću.

Rajović je često u medijima spominjao kako planira pokrenuti vlastitu izdavačku kuću, a sudeći prema informacijama koje stižu iz njegovog tima, nije ostao samo na riječima.

Okupio je oko sebe odličnu i uigranu ekipu ljudi i već neko vrijeme studiozno i predano radi na pomenutom projektu kojim planira napraviti revoluciju u izdavaštvu, postaviti nove standarde i pravila, a na koji način to planiraju izvesti znati će se uskoro.

Ono što su nam u Bobanovom PR timu otkrili je da će se izdavačka kuća zvati ‘BR:ENTER MUSIC’ i da će prvo izdanje biti veoma atraktivna djevojka iz Srbije koja se do sada nije previše eksponirala u medijima, ali ima sve predispozicije za uspjeh. Odlično pjeva, odlično izgleda i bez sumnje će uzdrmati regionalnu estradnu scenu. Djevojka za koju u šali kažu da je ženski Boban Rajović samo što nije ćelava!

Ko je ona, a ko su i ostali ekskluzivci ‘BR:ENTER MUSIC’-a, šta pjevači mogu očekivati od pomenute izdavačke kuće, po cemu će se ‘BR:ENTER MUSIC’ razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima, ali i o ostalim pojedinostima javnost će biti upoznata za par nedelja za kada je planirano održavanje press konferencije na kojoj će biti izneseni svi detalji vezano za projekat Bobana Rajovića.

https://www.facebook.com/BREnterMusicOfficial

 

Objavili:

PulsOnline

NaDlanu

BalkanLife

SvetPlus.com