FOTO+VIDEO // Boban Rajović u filmu ‘Mali Budo’!

10711508_10204643277939046_1360373878_n

Preksinoć je u prepunom Sava centru u Beogradu premijerno prikazan film ‘Mali Budo’. Ova komedija o mladom Crnogorcu Budi koji dolazi u Beograd kako bi pobjegao od krvne osvete, uspjela je da na jednom mjestu okupiti sve viđenije Crnogorce koji su s uživanjem pratili premijerno prikazivanje filma.

Odličnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u jednoj od scena sa Sergejem Trifunovićem kratko se pojavljuje i Boban Rajović kojem je pripala uloga izbacivača u jednoj diskoteci.

Zanimljivo je i kako se u jednoj od scena u ovom video uratku može čuti Bobanov veliki hit ‘Provokacija’ koju je za potrebe filma na drugačiji način aranžirao Marko Kon, a otpjevala Sara Jovanović. Pored pjesme ‘Provokacija’ za potrebe filma iskorištene su još tri Rajovićeve pjesme: ‘Pomozite mi drugovi’ zatim pjesma ‘011’ i ‘Usne boje vina’

Inače, pjesme ‘Provokacija’ i ‘Usne boje vina’ su već ranije upotrijebljene i popularnoj domaćoj seriji ‘Sindjelići’

– Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu.Večeras sam uživao kao rijetko kad. Za mene je velika čast što se uopšte pojavljujem u filmu i što su upravo moje pjesme korištene u ovoj izvanrednoj komediji. Film je zaista vrhunski, na jedan humorističan način govori o itekako ozbiljnim temama i na specifičan način oslikava trenutno stanje u društvu. Odličan film, preporučujem svima da ga pogledaju – kaže Rajović.

Objavili:

Svet

Story

Tračara

NaDlanu

SvetPlus.com

Ekskluziva

E-turneja

BalkanLife

Express