BAHATO: Boban Rajović bacao evre po klubu!

bahato-boban-rajovic-bacao-eure-po-klubu

Boban Rajović je sredinom protekle nedelje snimio spot za pjesmu ‘Bahato’. Kadrovi su zabeleženi na nekoliko lokacija u Crnoj Gori, a kako i sam tekst pjesme zahtjeva, cijela ekipa se ponašala bahato. Boban pravi žurku na jahti, vozi skupocjeni automobil i baca evre po klubu. Zbog svega toga i ne čudi što je za novi projekt dao veliku svotu novca.

– Za ovaj spot smo se baš potrudili, možda i više nego za prethodne, ali uopšte nije bilo naporno. Naprotiv, veoma smo uživali u „bahaćenju“ na jahti, u avionu, u ispijanju skupih koktela, uz trbušne plesačice. Mislim da bismo se svi vrlo lako navikli na sav taj luksuz. Sve je do najsitnijeg detalja usklađeno s pjesmom i baš je bilo „bahato“ – pohvalio se Rajović.

Inače, pjesma je duet sa zasad anonimnim pjevačem po imenu Buki, za koga Boban tvrdi da ima odličan vokal i da njegovo vrijeme tek dolazi. Nakon ovoga Rajović najavljuje još jedan duet, sa isto tako zasad prilično nepoznatim pjevačem Tonijem Fišićem. Dok u pjesmi ‘Bahato’ pjeva da ga „žene vole zato što živi bahato“, poruka dueta koji najavljuje na ljeto je da „pare ljude kvare“.

Objavio:

Kurir