PREMIJERA: Boban Rajović predstavio spot za ”Barabu”

br-baraba-spot1

Večeras je Boban Rajović predstavio još jedan spot. Radi se o spotu za pjesmu ‘Baraba’ koju je Rajović publici predstavio prije skoro godinu dana a čiji su autori Stefan Djurić Rasta i Slobodan Veljković Coby.

– Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pjesmu Baraba jer trenutno radim na dvije nove pjesme i dva spota ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao odoljeti. Kompletna priča odvija se u Londonu a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pjesme tako da vjerujem da će se ljudima svidjeti – kaže Rajović.

Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa ”LV produkcije” na čelu sa Lazarom Vukovićem a u spotu se pojavljuju i ”opasni momci” sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.

br-baraba-spot3

Inače Rajović je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana medjunarodna potjernica. On se u kasne noćne sate, dok njegova ”djevojka” spava iskrada iz kuće kako bi obezbijedio tražene automobile za svoje ”klijente” Na kraju mu britanska policija postavi zamku i on biva uhapšen.

br-baraba-spot2

Pogledajte kako se Rajović snašao u ulozi ‘barabe’!

Objavili:

Scandal

Ekskluziva

SvetPlus

Folk-Portal

Svet.rs

Folkoteka

Alo!

BalkanLife

Kurir

YuCafe

E-turneja