VIDEO// Uspješno završena turneja Bobana Rajovića!

boban-chicago-band-usa

Spektakularnim koncertima u Atlanti i Chicagu, Boban Rajović završio je američku turneju. Pjevač i njegov band su u petak nastupili u Atlanti, a sinoć u Chicagu gdje je, kako je bilo najavljeno, Rajović podijelio 1001 ružu. Kao što se i očekivalo, na nastupu u Chicagu veći dio publike bile su pripadnice nježnijeg spola.

boban-ruze

Zanimljivo je i to da je među mnogobrojnom publikom bio i bračni par koji ima 79 godina. Baka i deka su uporno zvali organizatora kako bi rezervisali kartu. Kako im to nije polazilo za rukom, spakovali su se i došli u Chicago koji je čak 100 kilometara udaljen od mjesta gdje žive, rezervisali karte, te sinoć uživali na Bobanovom nastupu.

Prema riječima organizatora, ovo je bila najuspješnija turneja po Americi nekog pjevača s ovih prostora. U gotovo svim gradovima u kojima je Rajović održao nastup oboreni su rekordi posjećenosti. Kako neki gradovi nisu mogli biti obuhvaćeni, a vladalo je veliko zanimanje, ne isključuje se mogućnost da će se Boban i njegov bend još jednom ove godine ”otisnuti preko bare”.

Boban se već sutra vraća u Europu gdje ga čekaju brojne obaveze i dogovoreni nastupi čak do kraja ljeta.

Atlanta:

USKORO VIŠE FOTOGRAFIJA!