Kolege podržale Bobana na otvaranju restorana u Novom Sadu!

Jučer je u Novom Sadu pjevač Boban Rajović zajedno sa svojim kumom Brankom Kilibardom Kićom otvorio restoran La Vie

Kako nam je rekao, to je tek prvi u nizu restorana koje ima u planu u Srbiji a da će La Vie biti pravi raj za gurmane govori i činjenica da je šef kuhinje čuveni kuvar Petar Gajić, koji se proslavio kao član žirija takmičenja ”Prvi kuvar Srbije”

U njegovim specijalitetima do sada su uživale brojne poznate ličnosti a sinoć su, za to dobili priliku Dara Bubamara, Jovan Perišić, Ena Popov, Mladen Baron kao i brojne druge ličnosti iz javnog života Srbije. Uz čaše šampanjca i probranih vina i koktela kao i slasne zalogaje pripremljene od strane vrhunskog kulinarskog tima na čelu sa Petrom Gajićem, druženje je potrajalo do kasno u noć.

– Presrećan sam! Atmosfera je bila fenomenalna, gosti prezadovoljni, ja prezadovoljan…Priznajem, malo sam bio zabrinut i nervozan, bojao sam se da se šta ne iskomlikuje ali hvala Bogu, sve je prošlo čak i bolje nego što sam se nadao. Jedino za šta sam trenutno zabrinut je to da mi protekli mjeseci napornog vježbanja i strogih režima ishrane ne odu u vjetar jer niko ne može da odoli delicijama Petra Gajića ali potrudit ću se, ako ništa da se barem držim samo salata – uz osmeh nam je rekao Boban.

Objavili:

Folk-Estrada

Svet poznatih

Hello!

E-turneja

Svet Plus

Svet

Nadlanu

Folk-Portal

VIP Stars and Events

Bombonjera