Boban Rajović nastavlja sjajnu turneju u Americi!

USA_TOUR_1

Početkom februara Boban Rajović se ”otisnuo preko bare” gde će se zadržati nešto duže od mesec dana. Turneju je započeo koncertom u Dalasu, zatim su usledili nastupi u San Hose-u, Sijetlu, Detroitu, Klivelandu, Utici, a za svaki koncert traži se karta više.

Organizatori zadovoljno trljaju ruke jer je turneja nadmašila njihova očekivanja, a pored već ranije dogovorenih čak šesnaest nastupa lista se svakim danom  dopunjava.

Koncert koji vredi istaći jeste onaj održan u Detroitu, za Dan zaljubljenih za koji jeBoban pripremio poseban repertoar za sve zaljubljene i svojski se potrudio da im ovaj koncert ostane u najlepšem sećanju. Nesebičnu podršku u Detroitu pružio mu je i jedan od najboljih Dj-eva , Tiho Kaević.

Iako Boban nije od onih koji su zaluđeni društvenim mrežama ovaj put se potrudio da s vremena na vreme putem Instagrama,Tvitera ali i zvanične Facebook stranice delić atmosfere prenese i na društvene mreže tako što na Tviter i Instagram postavlja fotografije s koncerata, svih zanimljivih mesta na kojima puni baterije između nastupa.

S obzirom da će u Americi provesti dva, ženama veoma značajna datuma, Dan zaljubljenih i Dan žena, Rajović u pauzama između nastupa traži idealne poklone za suprugu Draganu kako bi joj se na najbolji način iskupio što pomenute dane nisu proveli zajedno iako je njima,kako kaže, svaki dan Dan zaljubljenih.

Osim za suprugu, pevač traga i za poklonima za svoje ćerke i sina koji mu na turneji veoma nedostaju.

 

Objavili:

SvetPlus

Hello!

Kurir

Ekskluziva

Svet

Balkan Life

Glamur