Boban Rajović pokrenuo novi trend na društvenim mrežama!

Boban Rajović je neko ko definitivno zna pokrenuti i inspirisati svoje fanove. Ovaj put mu je to pošlo za rukom zahvaljujući pjesmi ”Interventna” koju je objavio prije mjesec dana. 

Naime, zahvaljujući ”Interventnoj” mnoge djevojke su odlučile fotografisanje i poziranje ispred ogledala zamijeniti poziranjem pored uniformisanih osoba i policijskih automobila. Lavinu takvih fotografija podstakla je Splićanka Sanja Durdov koja je na svom FB profilu objavila fotografiju na kojoj pozira pored policijskog automobila uz komentar: ”Opet me kući vozi interventna”

Za kratko vrijeme slične fotografije preplavile su ovu popularnu društvenu mrežu a Bobanov Fanteam profil fanovi su zatrpavali fotografijama iz svih dijelova svijeta. 

Natalia Palka iz Francuske je čak obratila pažnju i na detalje pa je tako i odjeću uskladila sa onom kakvu Boban nosi u spotu za pjesmu ”Interventna” a Ivana Rakela iz Hrvatske je uspjela ”upasti” u pravu policijsku akciju uz komentar ”Nisam Boban Rajović ali i mene kući vozi interventna”

Najviše oduševljenja i pažnje privukla je fotografija Mirnesa Imamovica iz BiH. On je na svoj FB profil postavio sliku na kojoj djevojka pošteno udara svog dečka uz nešto izmijenjenu rečenicu iz pjesme: ”Za moje zdravlje ti si, ti si štetna udaraš jače nego interventna”

Inače, pjesma ”Interventna” na mnogim je radio stanicama proglašavana za HIT dana ili HIT sedmice a mnogi su mišljenja da će ljeto 2014. proći u znaku ove pjesme te da će ona dostići popularnost Bobanovih dosadašnjih najvećih hitova. 

Mi vam donosimo par fotografija čiji su autori inspirisani upravo pjesmom ”Interventna” .

Objavili:

Ekskluziva.ba

Kurir-info.rs

Svet.rs

Prviportal.ba