Nestala Rajovićeva devojka iz spota

Ekipa je i pored tog nemilog događaja nastavila sa snimanjem, a popularni pevač je čak zamenio kaskadere koje je njegova ekipa angažovala, pa je umesto njih, on skočio sa zida od četiri metra

Nestala Rajovićeva devojka iz spota

Čudo neviđeno!

Atraktivna meleskinja koja glumi u novom spotu Bobana Rajovića za pesmu „Interventna“, koju će publika imati priliku uskoro da čuje, nestala je sa snimanja! Naime, njen dečko nije hteo da ona glumi u Rajovićevom video-ostvarenju, pa ju je, kako saznajemo od naših dobro obaveštenih izvora, bukvalno oteo dok je snimala scene.

I pored dobrog honorara koji je dobila, ona nije mogla da ostane do kraja snimanja jer je njen dečko došao po nju i uvukao je u auto. Boban je refleksno potrčao za njima, ali nije uspeo da mladića odvrati od namere. Ipak, meleskinja je snimila nekoliko scena, tako da će Bobanova publika imati prilike da je vidi – tvrdi naš sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

Nestala Rajovićeva devojka iz spota

Ekipa je i pored tog nemilog događaja nastavila sa snimanjem, a popularni pevač je čak zamenio kaskadere koje je njegova ekipa angažovala, pa je umesto njih, on skočio sa zida od četiri metra. Nesumnjivo je da će ovo biti najuzbudljiviji spot, a samim tim i jedan od najboljih u Rajovićevoj karijeri.

Objavio: www.kurir-info.rs