Boban završio u Sinđelićima

Mladi Luka Raco udvarao se partnerki u hit seriji uz numeru “Usne boje vina”

Ništa bez narodnjaka!

U seriji “Sinđelići“, koja se emituje na televiziji Prva, uz pesmu Bobana Rajovića “Usne boje vina” mladi Rista, glumac Luka Raco, zavodio je devojku Evu Stojmenov, koju glumi Brankica Sebastijanović! Naime, dvojici drugara Risti i Metodiju Sinđeliću, koga igra Vučić Perović, svidela se ista devojka, koja ne voli folk muziku. Metodijev mlađi brat Gojko Sinđelić (Miloš Klanšček, prim. aut.), da bi spojio svog brata sa Evom, a njegovog druga odvojio od nje, ubedio je Ristu da ona ipak voli folkere, a posebno pevača Bobana Rajovića. Kad je Raco napokon ugrabio trenutak i ostao nasamo s njom, počeo je da recituje stihove: “Usne, usne boje vina, ostaće ti bez karmina…”

Da li će Rajovićeva pesma spojiti ovaj par ili ne, videćemo u sledećim epizodama ove domaće verzije kultne serije “Seranovi”. Inače, Rajović je veoma zadovoljan što se baš njegova numera našla u “Sinđelićima”.

Izgleda da je moja pesma i posle toliko godina popularna! Bilo bi mi zadovoljstvo da se još neki moj hit nađe u ovoj seriji – kaže Boban za Kurir

(M. V.)

Objavio: www.kurir-info.rs

Muvanje... Luka Raco peva Brankici Sebastijanović

Muvanje… Luka Raco peva Brankici Sebastijanović