Bobanu Rajoviću plaketa “HUMANISTA GODINE”

Sinoć je u restoranu EKOR u Zenici Bobanu Rajoviću uručena plaketa “Humanista godine”

Naime, u povodu proslave godišnjice, Udruženje “Biseri sevdaha” iz Zenice u saradnji sa lokalnim printanim i elektronskim medijima i portalima sprovelo je anketu u kojoj su gradjani Zenice upravo Bobana Rajovića proglasili “Humanistom godine”. Plaketa mu je uručena sinoć a ovom prilikom Boban je, uz pomoć svog Chicago benda koji ga prati i podržava u svim humanitarnim aktivnostima, Zeničanima priredio žurku za pamćenje. Hvale vrijedno je i to da je sav prihod od ulaznica, čija je cijena iznosila simboličnih 5 maraka, otišao u humanitarne svrhe, tačnije za operativni zahvat spašavanja vida majci dvoje maloljetne djece.

Donosimo vam par fotografija sa sinoćnje manifestacije ali i Bobanov komentar na pomenuto:

Zahvaljujem gradjanima Zenice koji su bas meni dodijelili priznanje “Humanista godine” Iako se trudim da ne pricam puno o onome sto uradim od srca ipak mi ovo priznanje mnogo znaci. Nadam se da ce sva ova medijska paznja koja je usmjerena na vecerasnji dogadjaj u Zenici podstaci i druge ljude na dobra djela.

Humanost ne poznaje granice i meni uopste nije bitno da li je u pitanju neko iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne ili neke druge drzave, ako sam u prilici pomoci uvijek cu to rado uciniti.

Dragi moji fanovi, s obzirom da me podrzavate u poslu kojim se bavim ja vas od srca pozivam da me podrzite i pridruzite mi se i u ovakvim stvarima, jer zaista, “nase je samo ono sto damo”

Ja vec imam neke ideje kako uciniti jos vise od svega do sada ucinjenog i u najskorije vrijeme moj PR tim ce vas upoznati sa buducim humanitarnim projektima i planovima koji ukljucuju i vas. Takodje i vasi prijedlozi i ideje su dobro dosle.

Sirimo ljubav, cinimo dobro i pomozimo kad mozemo i koliko mozemo. Samo tako se mozemo i mi nadati dobru….

Od srca, Boban!

PR služba Bobana Rajovića

O ovome čitajte i na sledećim portalima:
www.072info.com

www.ekskluziva.ba