Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!

Boban Rajović je poznat kao jedan od najpoželjnijih pevača na našoj sceni i shodno tome jasno je da je ženska publika u većini na njegovim nastupima, a samo dve najupornije uspele su da se izbore za vredan poklon od njega.

Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!

Naime, pevač je ugostio dve najvatrenije obožavateljke iz Crne Gore i poveo ih u razgledanje Beograda, a zatim ih odveo u kafić, gde su ćaskali nekoliko sati. Do ovakvog susreta ne bi došlo da jedna od njih nije pre nekoliko meseci istetovirala Bobanove inicijale na ruci i imejlom poslala fotografiju, što je njega oduševilo.

Mnogo ga volim! Obožavam ga! Njegove pesme, nema nijedna, a da je ne znam, pratim njegovu karijeru i on mi je svetlo u tami. Presrećna sam što mogu sad da stojim s njim, pričam, smejem se. Da se istetoviram planirala sam odavno, ali tek pre nekoliko meseci sam stisla zube i odradila to. To je znak zahvalnosti Bobanu što postoji i uveseljava nas – ispričala nam je devojka, za koju Rajović kaže da ga je prijatno iznenadila svojim postupkom.

Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!

Ovo su devojke koje su došle da se upoznaju sa mnom. Kako da ne budem srećan i ponosan kada imam ovakvu publiku. Velika mi je čast što sam ih upoznao – izjavio je popularni pevač.

Objavio: alo.rs