Boban Rajović izabran za humanistu godine!

Na osnovu ankete koje je uradilo Udruženje “Biseri sevdaha” iz Zenice, uz pomoć nekih lokalnih pisanih i elektronskih medija i portala g-din Boban Rajović je izabran za humanistu godine. U konkurenciji Dragane Mirković, Seke Aleksić, Plavog orkestra, Amara Gileta, Hanke Paldum, Halida Muslimovića koji su radili humanitarne koncerte u Zenici g-din Rajović je dobio naklonost građana Zenice.

Boban Rajović izabran za humanistu godine!

Boban Rajović je poslije koncerta podrške Gradskoj narodnoj kuhinji u Zenici na press konferenciji dao sljedeću izjavu:

Čuo sam loše priče o Zenici, no uvjerio sam se da su Zeničani gostoljubivi i humani ljudi. Od sada ma gdje god budem nosit ću normalnu poruku i sliku o Zenici

Što je možda bilo presudno, uz koncert, da g-din Rajović osvoji mnoga srca građana Zenice. Plaketa humanosti će Bobanu biti uručena 07. novembra u restoranu Ekor RK Zeničanka na manifestaciji koja se priređuje u povodu Dana Udruženja “Biseri sevdaha” u Zenici. Da ne zaboravimo napomenuti da prihod sa zabave u četvrtak na dodjeli priznanja će takodje biti uplaćen u humanitarne svrhe, odnosno za operativni zahvat spašavanja vida majci dvoje maloljetne djece.

Objavio: ekskluziva.ba

Vijest mozete procitati jos na sljedecim portalima:

www.telegraf.rs

www.svetplus.com

bigportal.ba

www.e-turneja.com

www.medio.rs

doznajemo.com