PREMIJERA: Poslušajte premijerno novu pesmu Bobana Rajovića “Mus od čokolade”!

Portal Vip Stars & Events se uvek trudi da Vam premijerno predstavi sve ono bitno i zanimljivo što se dešava na našoj estradnoj sceni. Jedna od tih zanimljivosti je i nova pesma Bobana Rajovića, pod nazivom „Mus od čokolade“, koju Vam ekskluzivno predstavljamo na stranicama našeg portala.

Od ljudi bliskih Bobanu smo saznali da se radi o pesmi, u koju Boban najviše veruje, pa je odlučio da je pusti samo nekoliko dana pre izlaska novog cd-a, što nije uobičajeno.

„Pesmu „Usne boje vina“, koja me je proslavila je napisala Marina Tucaković, što je slučaj i sa ovom pesmom. Nema razloga da ne verujem u nju i mogu slobodno već sad reći da mislim da će biti veliki hit, jer da nije tako, ne bih je puštao samo nekoliko dana pre izlaska novog cd-a“ –kaže samouvereno Rajović.

Potsećanja radi, ovo je treća pesma koju je Boban pustio kao singl, a zanimljivo je da je baš za ovu pesmu odlučio da stavi u reklamu za novi cd, koja se već emituje na najslušanijim radio stanicama. Mi Vam, pored nove pesme, premijerno donosimo i fotografije koje su slikane na snimanju spota za ovu pesmu.

Gordana Vasiljević

Objavio: vipstarsevents.eu