Boban Rajović pružio podršku Maji Marijani!

Da pevači sa naše estrade ite kako znaju da se drže zajedno, budu pravi prijatelji i pruže podršku jedni drugima, uverili smo se prošle nedelje u Beogradu, kada su se sreli Boban Rajović i Maja Marijana.

Emisija koju vodi na “DM Sat” televiziji je jedna od najgledanijih na ovoj televiziji. Kako joj je nedavno u emisiji bio gost upravo Boban, a kako se od tada nisu sreli, Rajović nije krio da je oduševljen Majinim snalaženjem u voditeljskim vodama.

“Iskreno da ti kažem Majo, nisam očekivao da ćeš biti tako dobra voditeljka. Oseti se da se za svaku emisiju pripremaš detaljno i da ništa ne prepuštaš slučaju. Odlično se snalaziš kada treba da uskočiš, ako neki gost zastane i stvarno si sve bolja i bolja iz emisije u emisiju. Moram da ti priznam da kad god uhvatim slobodnog vremena, volim da pogledam „Utorkom u osam“- priznao je Rajović u jednom dahu.

Kada je saslušala Bobanove reči, ni Maja nije ostala ravnodušna prema kolegi, pa je rekla kako je on odličan sagovornik i kako bi volela da ga samog ugosti u emisiji iz sledećih razloga:

„Slušaj Bobane, kada sam se pripremala za emisiju sa tobom, bila sam iznenađena koliko ima materijala o tebi. Iskreno, volela bih da dođeš jednom sam u emisiju, pa da pričamo o svemu što si preživeo do sada, a ima toliko toga. Bio mi je vrlo zanimljiv podatak da si pričao o nekim teškim stvarima iz tvog života, koje naše kolege pokušavaju da sakriju kao zmija noge i nikad ne pričaju o tome javno, pa ako si zainteresovan biće mi drago da dođeš i da pričamo o tome“- rekla je iskreno Maja.

Koliko su ovih dvoje pevača iskreni jedni prema drugom i da su zaista dobri prijatelji, vidi se i po srdačnom pozdravu koji smo uslikali.

Tekst i slike: Gordana Vasiljević

Objavio: vipstarsevents.eu