Boban Rajović gostovao na Farmi!

Boban Rajović gostovao na Farmi!U popularnom reality show-u Farma protekle sedmice nominovani za izbacivanje su bili Stanija i Nazif Gljiva. Manje sreće, ali i broja glasova publike imao je Nazif Gljiva i on je u nedjelju napustio imanje. Po ulasku na Farmu Gljiva je izrazio želju, kada bude izlazio sa Farme, da ga dočeka upravo Boban Rajović. Iako je par sati prije početka emisije Boban Rajović stigao iz Dizeldorfa, gdje je dan ranije imao josš jedan u nizu uspješnih nastupa, ipak se, onako umoran i neispavan, sa zadovoljstvom odazvao pozivu i dočekao svog prijatelja u studiju ružičaste televizije.

Dok su čekali rezultate glasanja gledalaca i ishod u kvizu znanja, komentarisali su učesnike. Boban je Nazifa baš nahvalio, ali i priznao da je pomalo iznenađen zašto je Gljiva, od svih prijatelja i saradnika, odabrao baš njega da ga dočeka po izlasku sa Farme.

“Iznenađen sam da je dobio tako malo glasova jer ja ga znam kao inteligentnog, vrlo dominantnog i dobrog čovjeka. To što on radi mimo Farme su stvari koje može samo on da uradi. Toliko je koncerata organizovao, pjevačima i sa naših prostora i iz BiH” – rekao je, između ostalog, Boban, dodajući da je iznenađen i što je Nazif Gljiva uopšte pristao da uđe na Farmu.

U Beogradu mu je te večeri bio dobar domaćin, smjestio ga u hotel, pobrinuo se da mu ništa ne fali ali su i iskoristili  to veče da se ispričaju jer baš i nemaju često priliku za to.

Izvor: ekskluziva.ba