Novi album…USKORO!

Prošle su pune dvije godine od objavljivanja albuma “Mijenjam” i publika širom regiona s nestrpljenjem iščekuje novi nosač zvuka Bobana Rajovića. Dobra vijest za sve njih je da ovaj popularni pjevač već privodi kraju rad na sedmom po redu studijskom albumu. Uporedo sa završavanjem muzičkog dijela posla, Boban i ekipa vrijedno rade i na osmišljavanju i kreiranju vizuelnog identiteta albuma tako da s pravom možemo reći kako će ovaj album biti praznik i za oči i za uši.

U rad na novom nosaču zvuka uključena je zaista kvalitetna ekipa poput Marine Tucaković, Damira Handanovića, Blizanaca…

Album će biti dosta šarolik, naći će se tu i brzih, trendi i komercijalnih pjesama, kao i prelijepih balada koje će vam se, jednostavno rečeno, uvući pod kožu a da to i ne primijetite.

Prema sadašnjim planovima, novi album Bobana Rajovića bi se na policama CD shopova trebao naći već u mjesecu maju. Tačan datum izlaska, kao i više detalja o ekipi koja je radila na albumu bit će objavljeno za nekoliko dana. Ono što vam za sada možemo reći je da smo i više nego sigurni kako vas Boban ni ovaj put neće razočarati, a novim pjesmama će definitivno obilježiti 2013. godinu.

PR Team