Mus od čokolade za 13. godišnjicu karijere

I ovoga petka Boban Rajović je održao još jedan uspješan nastup u Hrvatskoj. U prepunom klubu TABOO u Čakovcu napravio je žurku za pamćenje, a raspoloženi fanovi pjevali su uglas sve pjesme. Ništa novo, rekli bismo, s obzirom da Boban skoro svakog vikenda napuni neki klub u Hrvatskoj, medjutim, ovaj nastup neće ostati u sjećanju samo njegovim fanovima nego i njemu. Naime, grupa fanova predvodjena Draganom Ivanović priredila mu je slatko iznenadjenje – MUS OD ČOKOLADE!

“Čula sam u jednoj emisiji da Boban spominje pjesmu koja će se naći na njegovom novom albumu a koja nosi naziv ”Mus od čokolade” i odmah mi je sinula ideja. Napraviću mus. A pošto on ove godine obilježava 13 godina karijere mus sam ”ukrasila” sa taman toliko svjećica a čokoladnim mrvicama ispisala sam broj 13. U dogovoru sa njegovim PR timom i menadžmentom kluba sve sam uspjela završiti ali tako da on o tome ništa ne zna. Mus sam mu uručila na bini i mislim da je baš bio iznenadjen. Samo se nadam da mu se iznenadjenje svidjelo” – kaže Dragana.

Iznenadjenje, ne samo da se svidjelo Bobanu nego i njegovom bendu koji su na kraju nastupa sve u slast pojeli. Od musa su ostale samo svjecice i uspomene na još jedno u nizu iznenadjenja koja samo potvrdjuju ono što Boban često ističe, a to je da ima najbolje fanove na svijetu….

PR Team