Žurka za rođendan radija Studio D

Žurka za rođendan radija Studio DBoban Rajović je bukvalno zapalio publiku u diskoteci Galaxis na rodjendanu radija Studio D. Dovoljno je bilo samo da se pojavi na bini i da publika padne u trans. Cak se i u bekstejdzu medju njegovim kolegama prepricavalo kako je najvece ovacije pokupio upravo on. Publika je od slova do slova pjevala njegov novi hit “Kad se opet dotjerac za mene” Inace, Boban je definitivno najzaposleniji pjevac ovoga ljeta. Priznaje da se i sam ponekad pita kako izdrzi ovakav tempo jer nastupa po jedanaest dana zaredom, pa uslijedi dan ili dva odmora, pa opet sve ispocetka, nastupi u kontinuitetu deset ili jedanaest dana. Pored toga, uspijeva i da svoje vjerne fanove obraduje i novim pjesmama ali i spotovima. U proteklih par mjeseci fanove je obradovao singlovima “Kad se opet dotjeras za mene” i “Lijepa zena” a istovremeno je uradio i spotove za obje pjesme te remix za pjesmu “Kad se opet dotjeras za mene” koju su fanovi “prekrstili” u “Gore splavovi” ali, kako kaze Boban, sve dok je pjesma HIT nije bitno pod kojim imenom je traze.

Inace, Boban vrijedno radi i na novom albumu koji bi na trzistu trebalo da se pojavi za mjesec – dva a suska se i kako je vrlo izvjesno da ce promijeniti i izdavacku kucu ali otom-potom. Slusaoci radija Studio D i ove godine Bobanu su izglasali dvije nagrade – Najbolji INO pjevac godine i Duet godine “Teci mi kroz vene” ft. Kristina Ivanovic…

Pored nagrade od strane slusalaca radija Studio D ni ovaj put nisu izostali brojni pokloni fanova a neki od njih su simpaticni buket od slatkisa koji je u Srebrenik stigao cak iz Velike Kladuse a poslala ga je Bobanova najmladja obozavateljica Hana, te jastuk sa natpisom “Muziak se slusa, Boban se voli. Sve za Bobana, Bobana ni za sta” – poklon koji je iz Splita za Bobana donijela njegova najvatrenija obozavateljica Sanja.